Hebben jullie meer voertuigen staan dan dat jullie daadwerkelijk nodig hebben? Jullie zijn zeker niet de enige! Het hebben staan van meerdere ongebruikte voertuigen, levert vaak een fikse kostenpost op. Dit is voor veel mensen tegenwoordig niet meer te betalen op de langere termijn. Wil jij je voertuigen een tweede leven geven? Verkoop ze dan! Hoe je dit op een snelle en veilige manier kunt doen, lees je in deze blogpost!

Zelf verkopen of met tussenkomst van een bedrijf?

Je kunt je auto, motor of ander voertuig heel goed zelf verkopen. Dit doe je door ze bijvoorbeeld op marktplaats te zetten. Je zult hierbij zelf moeten uitzoeken hoe je een goede advertentie maakt en deze aantrekkelijk maakt voor de doelgroep: mensen die naar een tweedehands voertuig op zoek zijn. Gelukkig voor jou is deze doelgroep tegenwoordig best groot. Helaas zijn dergelijke platforms niet altijd even veilig. Het kan dus dat je te maken krijgt met oplichters. Ook krijg je vaak te maken met veel mensen die niet daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Dit kost je veel tijd. Wil jij je deze teleurstellingen besparen? Zet je voertuig dan op een betrouwbare website die hem voor je verkoopt.

Hoe gaat dit in z’n werk?

Wil jij bijvoorbeeld je motor verkopen? Dit kan op vele betrouwbare websites. Door de tussenkomst van een betrouwbaar bedrijf blijven jou veel problemen gespaard. Dit is wel zo handig, zeker wanneer je verder een druk leven leidt. Bij een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands voertuigen, weet je zeker dat je voertuig snel wordt verkocht. Dit komt omdat er vele bedrijven die geïnteresseerd zijn in oude voertuigen bij de websites zitten aangesloten. Zij betalen voor hun lidmaatschap vaak een klein bedrag. Hierdoor is het mogelijk om deze service geheel gratis aan te bieden. Zo houd je alles van het bedrag geheel over voor je eigen spaarpotje.

Voertuig met schade

Ook zijn deze websites geïnteresseerd in jouw voertuig met schade. Wil jij bijvoorbeeld je schadeauto verkopen? Ook dat is mogelijk. Aan wie wordt jouw voertuig met schade verkocht? Dit kan zijn aan hobbyisten, garages of andere mensen die wel eens klussen met oude onderdelen. Aan een schadevoertuig zitten vaak nog vele onderdelen die nog gebruikt kunnen worden. Zo valt er aan je kapotte voertuig ook nog een zakcentje te verdienen. Het is mogelijk om vooraf te laten inschatten wat jouw voertuig nog waard is. Zo weet je waar je als verkoper aan toe bent. Zelf kies je uiteindelijk voor het bod waar jij mee akkoord wilt gaan. Probeer het nu zelf!